Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Postzegelhoekje van de Kon Vrije Bie

Azoren

De Azoren vormen een archipel in de Atlantische Oceaan op een afstand van 1448 km van het Iberisch Schiereiland en op circa 2000 km van het Amerikaanse continent. Deze archipel bestaat uit negen bewoonde eilanden en acht onbewoonde eilandjes (samen de Formigas Bank genoemd) die samen een autonome regio van de republiek Portugal uitmaken en aldus deel uitmaken van de Europese gemeenschap.

Azoren Azoren Azoren

Madeira

Madeira is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust. Samen met Porto Santo en de zuidelijker gelegen Ilhas Desertas en de Ilhas Selvagens vormt het de archipel en autonome regio Madeira van Portugal.

Madeira Madeira Madeira

Jemen

Republiek Jemen is een republiek in het westen van Azië. Het land ligt in het zuidwesten van het Arabisch Schiereiland en grenst in het noorden aan Saoedi-Arabië en in het oosten aan Oman. Ten westen van Jemen ligt de Rode Zee en ten zuiden ervan ligt de Golf van Aden. Het land behoort tot de Arabische Liga.

Gambia

officieel de Republiek Gambia, is een land in Afrika dat grenst aan Senegal en de Atlantische Oceaan.

Portugal

Deze 4 zegels zijn uitgegeven op 9 oktober 2013. Daarnaast zijn er nog twee blokjes met daarin een postzegel. Mooie uitgaven.

Thailand

officieel het Koninkrijk Thailand, is een koninkrijk in Zuidoost-Azië. De hoofdstad van Thailand is Bangkok.

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland is een land bekend voor zijn honingproductie. 

Sao Tomť en Principe

is een land aan de westkust van Afrika, in de Golf van Guinee. Sao Tomé en Principe bestaat uit tientallen eilanden, waarvan Sao Tomé verreweg het grootst is.

Mali 2013

Twee mooie blokjes die onze aandacht vragen

TunesiŽ

Polen

 Op 29 augustus 2011 is een postzegel uitgegeven ter nagedachtenis van Johann Dzierzon.

Noord Korea

Apis melifica DPR Korea 2010

Taiwan

SloveniŽ

Comoren

Cuba

Eiland Man